Mer Llorens. Ulls i altres mirades

(CAT)
Els avenços tecnològics han incorporat l’objectiu fotogràfic a les nostres eines -el telèfon intel·ligent o la tableta- i la fotografia digital és omnipresent en el nostre dia a dia.

Les xarxes socials incorporen tota la producció d’imatges en plataformes diverses i els autors s’exposen públicament a la recerca de reconeixement i likes.

mestres espai circumstancial presenta una exposició de Mer Llorens, una fotògrafa aficionada i autodidacta, obsessionada amb els ulls d’amics, familiars i coneguts tot i que també vol compartir amb l’observador altres mirades.
Uns ulls que transmeten vida i que aïllats de la resta de la cara veiem d’una altra manera; ulls que demanen una observació atenta i acurada a la recerca de detalls i de vegades reflexos inesperats i sorprenents.
I altres mirades que reflecteixen interessos alternatius de l’autora, les seves mascotes, el paisatge, els núvols, la ciutat …

Esperem que la gaudiu.

Divendres 8 de juny
De 19:00 a 22:00 h.
Dissabte 9 de juny
De 12:00 a 15:00 h
mestres, espai circumstancial
Passatge maiol 10, Barcelona

 

Mer Llorens
Ulls i altres mirades

(CAST)

Los avances tecnológicos han incorporado el objetivo fotográfico a nuestras herramientas –el teléfono inteligente o la tableta- y la fotografía digital es omnipresente en nuestro día a día.
Las redes sociales incorporan toda la producción de imágenes en plataformas diversas y los autores se exponen públicamente en busca de reconocimiento y likes.

mestres espai circumstancial presenta una exposición de Mer Llorens, una fotógrafa aficionada y autodidacta, obsesionada con los ojos de amigos, familiares y conocidos aunque también quiere compartir con el observador otras miradas.
Unos ojos que trasmiten vida y que aislados del resto del rostro vemos de otra manera; ojos que piden una observación atenta y cuidadosa en busca de detalles y en ocasiones reflejos inesperados y sorprendentes.
Y otras miradas que reflejan intereses alternativos de la autora, sus mascotas, el paisaje, las nubes, la ciudad …

Esperamos que la disfrutéis.

Viernes 8 de junio
De 19:00 a 22:00 h.
Sábado 9 de junio
De 12:00 a 15:00 h
mestres, espai circumstancial
Passatge maiol 10, barcelona

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s