Arcangela Regis

(CAT)
Cursa estudis de fotografia a l’IEFC, paral·lelament als estudis de disseny gràfica EINA (1995-2000). El 2007 s’especialitza en composició i impressió tipogràfica manual al Conservatori de les Arts del Llibre de l’Escola Llotja.

Complementa la seva formació amb els postgraus Ephemera: història, Anàlisi i catalogació de materials impresos efímers i El llibre antic: història i anàlisi del patrimoni bibliogràfic, a la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de Barcelona.
Ha treballat a Kowasa, llibreria especialitzada en Fotografia (1996-2007) i en gestió cultural per a entitats i comissaris de fotografia (2008-2012). Ha estat docent de fotografia i tipografia en diverses escoles de Barcelona, i actualment ensenya a l’Escola d’Art i Disseny de Sant Cugat i a Eina.
Va ser cofundadora del col·lectiu Atelieretaguardia, dedicat a l’estudi i desenvolupament de les tècniques fotogràfiques del segle XIX, actiu des de 2007 fins a 2012, any en el que consolida el seu projecte Lauren Press, una impremta dedicada a la composició i impressió tipogràfica manual, des d’on realitza encàrrecs i obra personal.
El seu treball fotogràfic sol decantarse cap al costat més primigeni, analògic i experimental de la imatge, sent el fotograma i la solarigrafía algunes de les seves tècniques preferides, en un intent per traduir la realitat a una dimensió més onírica i poètica.
La Solarigrafia és la perfecta companya de viatge, permet deixar l’equip fotogràfic a casa i treballar in situ amb el mínim, obliga a passejar a la recerca de bons punts de col·locació, i tornar a casa amb preses inusuals de llocs o recorreguts. Les imatges exposades són un reflex d’aquestes llaunes col·locades en viatges de llarga estada a Itàlia i UK.

 

 

Arcangela Regis

(CAST)

Cursa estudios de fotografía en el IEFC, paralelamente a los estudios de diseño gráfico en EINA (1995-2000). El 2007 se especializa en composición e impresión tipográfica manual en el Conservatorio de las Artes del Libro de la Escuela Llotja. Complementa su formación con los postgrados Ephemera: historia, análisis y catalogación de materiales impresos efímeros y El libro antiguo: historia y análisis del patrimonio bibliográfico, en la Facultad de Biblioteconomía y Documentación de Barcelona.
Ha trabajado en Kowasa, librería especializada en fotografía (1996-2007) y en gestión cultural para entidades y comisarios de fotografía (2008-2012). Ha sido docente de fotografía y tipografía en diversas escuelas de Barcelona, y actualmente enseña en la Escuela de Arte y Diseño de Sant Cugat y en Eina.
Fue cofundadora del colectivo Atelieretaguardia, dedicado al estudio y desarrollo de las técnicas fotográficas del siglo XIX, activo desde 2007 hasta a 2012, año en el que consolida su proyecto Lauren Press, una imprenta dedicada a la composición e impresión tipográfica manual, desde donde realiza encargos y obra personal.
Su trabajo fotográfico suele decantarse hacia el lado más primigenio, analógico y experimental de la imagen, siendo el fotograma y la solarigrafía algunas de sus técnicas preferidas, en un intento por traducir la realidad a una dimensión más onírica y poética.
La Solarigrafía es la perfecta compañía de viaje, permite dejar el equipo fotográfico en casa y trabajar in situ con el mínimo, obliga a pasear a la búsqueda de buenos puntos de colocación y volver a casa con tomas inusuales de lugares o recorridos. Las imágenes expuestas son un reflejo de estas latas colocadas en viajes de larga estancia en Italia y UK.

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s