Diaris / Unit Editions

(CAT)
Una editorial independent, que produeix llibres per a una audiència internacional de dissenyadors, estudiants de disseny i seguidors de la cultura visual. La companyia va ser fundada el 2010 per Tony Brook, Patricia Finegan (tots dos de l’estudi Spin) i Adrian Shaughnessy.

Entre les seves propostes es trobava Unit: Design Research (U: D / R), una sèrie d’investigació sobre el disseny gràfic i la cultura visual, que darrerament ha desaparegut de la seva web, suposem que per haver esgotat existències.

50 Reading Lists, com el seu nom explica són 50 llistes de llibres i artefactes gràfics que han influenciat a una llarga llista de dissenyadors (50) que per ordre alfabètic comença a Atelier Works i acaba en Yes Studio i que si bé potser no inclou a tots els que hauria, és una llista a la qual no li sobra ningú. Una publicació de l’estudi Spin.

Unit Editions

(CAT)
Una editorial independiente, que produce libros para una audiencia internacional de diseñadores, estudiantes de diseño y seguidores de la cultura visual.

La compañía fue fundada el año 2010 por Tony Brook, Patricia Finegan (ámbos del estudio Spin)y Adrian Shaughnessy.

Entre sus propuestas se encontraba Unit: Design Research (U: D / R), una serie de investigación sobre el diseño gráfico y la cultura visual, que últimamente ha desaparecido de su web, suponemos que por haber agotado existencias.

50 Reading Lists, como su nombre explica son 50 listas de libros y artefactos gráficos que han influenciado a una larga lista de diseñadores (50) que por orden alfabetico empieza con Atelier Works y acaba en Yes Studio y que si bien quizá no incluye a todos los que debiera, es una lista a la que no le sobra nadie. Una publicación del estudio Spin.

https://www.uniteditions.com/

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s