Lauren Press

[CAT]
Es consolida el 2012 com impremta tipogràfica manual al barri del Clot de Barcelona. Ofereix serveis d’impressió tipogràfica i d’estampació artesanal a partir de matrius en relleu, per a projectes de disseny, il·lustració i edició.

Lauren Press és un projecte de Arcangela Regis, que des de 1999 es dedica a la impressió tipogràfica manual. El 2007 funda, amb altres fotògrafs, el col·lectiu AtelieRetaguardia, que, fins 2011, es va dedicar a l’estudi i divulgació de les tècniques fotogràfiques del segle XIX.

Com a bona italiana, Arca (Àngela), viu la vida al dictat de les seves dues passions: la seva impremta tipogràfica manual i la fotografia. Els seus treballs personals conviden a observar i admirar les lletres, amb formes belles i ben construïdes; reivindica l’ús de les mans per a la creació i ha recuperat la màgia de la impressió perquè les lletres ens parlin.

Lauren Press

[CAST]
Se consolida el 2012 como imprenta tipográfica manual en el barrio del Clot de Barcelona. Ofrece servicios de impresión tipográfica y estampación artesanal a partir de matrices en relieve para proyectos de diseño, ilustración y edición.

Lauren Press es un proyecto de Arcangela Regis, que desde 1999 se dedica a la impresión tipográfica manual. El 2007 funda, con otros fotógrafos, el colectivo AtelieRetaguardia, que, hasta el 2011, se dedicó al estudio y divulgación de las técnicas fotográficas del siglo XIX.

Como buena italiana, Arca (Àngela), vive la vida al dictado de sus dos pasiones: su imprenta tipográfica manual y la fotografía. Sus trabajos personales invitan a observar y admirar las letras, con formas bellas y bien construidas; reivindica el uso de las manos para la creación y ha recuperado la magia de la impresión para que las letras nos hablen.

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s