Juma

[CAT]
Va començar la seva trajectòria professional en l’estudi gràfic de Pla-Narbona encara que molt aviat va deixar les dues dimensions per dissenyar objectes, mobles i interiors.

Investigant en la seva trajectòria trobem noms com Cub, Marieta, Don, Axis, Mun Produccions o Cha-Cha; especialment interessant va ser el seu projecte Insòlit, una botiga creada al costat de Mun Figueres, que va ser tot un referent per a la ciutat de Barcelona.

Ha participat en diverses exposicions tant col·lectives com individuals, especialment en la desapareguda Sala Vinçon; també li interessa la il·lustració, el collage i segurament per sobre de tots ells la fotografia en qualsevol de les seves manifestacions: el retrat, l’experimentació, el dia a dia, la moda …

Actualment viu semi-retirat a Sitges on segueix fent fotos cada dia.

Web

Juma

[CAST]
Empezó su trayectoria profesional en el estudio de Pla-Narbona aunque muy pronto abandonó las dos dimensiones para diseñar objetos, muebles e interiores.

Investigando en su trayectoria encontramos nombres como Cub, Marieta, Don, Axis, Mun Produccions o Cha-Cha; especialmente interesante fue su proyecto Insòlit, una tienda creada junto a Mun Figueres, que fue todo un referente para la ciudad de Barcelona.

Ha participado en diversas exposiciones tanto colectivas como individuales, especialmente en la desaparecida Sala Vinçon; también le interesa la ilustración, el collage y seguramente por encima de todos ellos la fotografía en cualquiera de sus manifestaciones: el retrato, la experimentación, el día a día, la moda …

Actualmente vive semi-retirado en Sitges donde sigue haciendo fotos cada día.

Web

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s