Juan Cardosa

[CAT]
Dissenyador gràfic, editor independent i comissari d’exposicions. Va estudiar Belles Arts a la Universitat de Barcelona. Co-fundador de l’estudi de disseny Zona; director d’art de la publicació d’art contemporani La Santa Cultura Visual; assessor en el departament d’investigació i fons patrimonial de la Fundació Comunicació Gràfica; editor de les publicacions Papermind Fanzine i Tintes Alternatives Edicions.

Participa a múltiples aventures, promotor del collage a la ciutat Comtal i part de l’equip organitzador de la Festa del Grafisme (Portbou). Tot el seu treball respira professionalitat pels quatre costats, i ens interessa la seva part més gamberra, col·laborativa i emprenedora (Papermind) i especialment el seu treball com a il·lustrador.

Tumblr

Juan Cardosa

[CAST]
Diseñador gráfico, editor independiente y comisario de exposiciones. Estudió Bellas Artes en la Universidad de Barcelona. Co-fundador del estudio de diseño Zona; director de arte de la publicación de arte contemporáneo La Santa Cultura Visual; asesor en el departamento de investigación y fondo patrimonial de la Fundació Comunicació Gràfica; editor de las publicaciones Papermind Fanzine y Tintes Alternatives Edicions.

Participa en múltiples aventuras, promotor del collage en Barcelona y parte del equipo organizador de la Festa del Grafisme (Portbou). Todo su trabajo respira profesionalidad por los cuatro costados y nos interesa su parte más gamberra, colaborativa y emprendedora (Papermind) y especialmente su trabajo como ilustrador.

Tumblr

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s