Cocolia

[CAT]
Un estudi creatiu, que realitza direcció d’art, identitat corporativa, comunicació gràfica, editorial, escenografia, pattern design, il·lustració, i projectes artístics.

Realitzen paral·lelament projectes personals que els hi aporten llibertat creativa; exercicis que els hi permeten aplicar noves tècniques i resultats visuals per a futurs treballs.
Són Raúl i Mireia, alumni de Bau.
Raúl va començar amb l’Octubre del Disseny a la seva ciutat natal, Vilanova i la Geltrú, el germen del que es convertiria en el festival Blanc, que dirigeix al costat del seu amic David D’Eboli.
El treball de Mireia s’ha anat decantant cap a la pintura i l’exploració de la gràfica aplicada a objectes i entorns, movent-se en la difusa frontera entre l’art i el disseny…

Cocolia

[CAST]
Un estudio creativo que realiza dirección de arte, identidad corporativa, comunicación gráfica, editorial, escenografía, pattern design, ilustración y proyectos artísticos-
En paralelo realizan proyectos personales que les aportan libertad creativa; ejercicios que les permiten aplicar nuevas técnicas y resultados visuales para futuros trabajos.
Son Raúl y Mireia, alumni de Bau
Raúl comenzó con el Octubre del Disseny en su ciudad natal, Vilanova i la Geltru, el germen de lo que se convertiría en el festival Blanc, que dirige al lado de su amigo David D’eboli.
El trabajo de Mireia se ha ido decantando hacia la pintura y la exploración de la gráfica aplicada a objetos y entornos, moviéndose en la difusa frontera entre el arte y el diseño.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s