FTM, exposició col·lectiva

[CAT]

Una mostra amb una petita part de l’ampli espectre de persones i estudis que afectats per la situació crítica del que és social i l’econòmic, han emprès projectes de caràcter personal, experimental o simplement per seguir desenvolupant la seva fascinació amb el disseny i la creativitat. Projectes realitzats en paral·lel, o no, amb la seva activitat professional.

Jan Barceló, Juan Cardosa, Cocolia, Forma, Giri (M. Gràvalos-M. Matamala-J. Pigem), Raúl Goñi, Lluis Grau, Juma, Lauren Press (Arcangela Regis), Mer Llorens, Ignasi Morató, Eduard Olivella, David Ricart, David Torrents.

mestres es un espai per a la promoció del disseny, la fotografia, el dibuix, l’il·lustració i cert tipus d’art amb el qual ens sentim identificats.
Un espai circumstancial que proposa esdeveniments i accions de molt curta durada en format exposició, conferència, taller, presentació, etc.

mestres, espai circumstancial
passatge maiol 10, Barcelona
divendres 7 d’abril, de 19 a 22 h
dissabte 8 d’abril de 12 a 15 h

 

 

FTM, exposición colectiva

[CAST]
Una muestra con una pequeña parte del amplio espectro de personas y estudios que afectados por la situación crítica de lo social y lo económico han emprendido proyectos de carácter personal, experimental o simplemente para seguir desarrollando su fascinación con el diseño y la creatividad. Proyectos realizados en paralelo o no con su actividad profesional.

Jan Barceló, Juan Cardosa, Cocolia, Forma, Giri (M. Gràvalos-M. Matamala-J. Pigem), Raúl Goñi, Lluis Grau, Juma, Lauren Press (Arcangela Regis), Mer Llorens, Ignasi Morató, Eduard Olivella, David Ricart, David Torrents.

mestres es un espacio para la promoción del diseño, la fotografía, el dibujo, la ilustración y cierto tipo de arte con el que nos sentimos identificados.

Un espacio circunstancial que propone eventos y acciones de corta duración en formato exposición, conferencia, taller, presentación, etc.

mestres, espacio circunstancial
pasaje maiol 10, Barcelona
viernes 7 de abril, de 19 a 22 h
sábado 8 de abril de 12 a 15 h

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s